Nieuw: Sponsor JTV Leek met al uw web aankopen!

 

Vanaf nu is het voor iedereen die JTV Leek een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar Sponsorkliks of  klik op het logo.

Hier verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert JTV Leek een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

U zult zien dat er heel veel verschillende winkels en bedrijven meedoen, dus er zit er vast wel één bij waar u regelmatig komt.

Alvast bedankt namens JTV Leek!

Herfstvakantie

In de herfstvakantie is er, zoals altijd, turntraining op de dinsdag en de zaterdagen, altijd van 4 tot 6 uur.

Deze vakantietrainingen zijn bedoeld voor alle turners.

Er is geen freerunnen in de vakantie.

JTV wenst jullie allemaal een hele fijne vakantie!

herfstvakantie2

 

 

Open lessen turnen en freerunnen bij JTV Leek

JTV Leek heeft weer plaats voor nieuwe turners en freerunners.

Turnen is een intensieve sport waarbij veel wordt gevraagd van je kracht, lenigheid, durf en doorzettingsvermogen. Er wordt 2 tot 7 uur per week getraind, afhankelijk van je leeftijd en niveau. Al vanaf jonge leeftijd kun je beginnen met turnen, waarbij je eerst allerlei basisvaardigheden als koprol, handstand, radslag, springen en nog veel meer gaat leren. Later kun je bijvoorbeeld salto’s en allerlei oefeningen aan brug, ringen en rekstok doen. Een paar keer per jaar zijn er wedstrijden, zowel op regionaal als op landelijk niveau. Voor het turnen zijn we op zoek naar nieuwe talenten die sterk en lenig zijn en graag veel willen bewegen.

Iedereen kent wel de filmpjes op YouTube van freerunners die allerlei tricks doen op obstakels en daken in de stad. Deze stoere sport is nu ook op een veilige manier in een gymzaal te beoefenen. Hierbij worden allerlei technieken geleerd om met sprongen en salto’s over hindernissen te gaan. Deze technieken worden vervolgens gebruikt om een parcours af te leggen. Bij het freerunnen gaat het vooral om het plezier en de uitdaging; er wordt niet aan wedstijden meegedaan. In de verschillende freerun groepen (vanaf 7 jaar of vanaf 12 jaar) zijn er weer plaatsen vrij voor nieuwe leden.

Voor iedereen die eens wil proberen of turnen of freerunnen iets voor hem is zijn er de komende week open lessen.

Op zaterdag 24 september van 16:30 – 17:30 is er een open les turnen in de Turnhal van het Sportcentrum in Leek. Jongens vanaf ca. 6 jaar zijn welkom om mee te komen doen.

Op woensdag 28 september zijn er open lessen freerunnen in de gymzaal in Oostindie; om 17:00 uur voor jongens vanaf 7 jaar, om 18:00 uur voor jongens vanaf 12 jaar.

Opgeven voor de open lessen is niet nodig. Kijk voor verdere informatie op de website of mail naar info@jtvleek.nl

We zijn weer begonnen!

Vanaf deze week gaan alle trainingen weer van start:

– Turnen: dinsdag 16:00 – 18:30 uur
– Turnen: donderdag v.a. 16:00 uur (afhankelijk van indeling)
– Turnen: zaterdag 16:00 – 18:00 uur
– Freerunnen: woensdag 17:00 en 18:00 uur

Je kunt je opgeven voor een proefles via info@jtvleek.nl

Of kom gewoon eens langs in de Turnhal van het Sportcentrum Leek (turnen) of de gymzaal Oostindie (freerunnen).

Veel plezier allemaal weer in het nieuwe sportseizoen!

Vakantietraining voor turners en freerunners

De laatste weken van de vakantie is er training op dinsdag 9, 16 en 23 augustus. Deze trainingen zijn van 16:00 tot 18:00 uur in de Turnhal van het Sportcentrum Leek en zullen worden gegeven door Boele. Op 23 augustus is Jelle er ook weer bij.
De training is niet alleen voor alle turners maar ook voor de freerunners! In deze mooie hal kunnen jullie vast nog veel meer epische tricks laten zien en op de grote trampoline oefenen.
De trainingen gaan alleen door bij voldoende belangstelling, dus we hopen op jullie komst.

VAKANTIE!

Morgen (zaterdag 16 Juli) is voorlopig de laatste training. Daarna kan iedereen eerst genieten van een welverdiende vakantie.

De laatste weken van de vakantie zullen er weer trainingen zijn op dinsdag en/of zaterdag. Hierover ontvangen jullie binnenkort bericht via de mail.

Voor nu: hele fijne vakantie voor iedereen namens trainers en bestuur van JTV Leek!

vakantie