Categoriearchief: Nieuws

JTV Leek haalt nóg een een super trainer binnen

Naast Jelle van de Putte zal ook Frank Nederhoed het komend seizoen trainer worden bij JTV Leek. Frank heeft zijn niveau 4 licentie turnen heren, en heeft bovendien al jaren ervaring als turntrainer. Wij zijn er enorm trots op dat we opnieuw een bijzonder goed gekwalificeerde en leuke trainer mogen verwelkomen in ons team!

De trainingsdagen voor de turners (maandag/dinsdag/donderdag/zaterdag middag) zullen onveranderd blijven, mogelijk kleine aanpassingen in de tijden.

Ook voor de freerunners verandert er weinig: trainingen op maandag en woensdag, waarbij de groep van maandag gesplitst zal worden naar niveau/leeftijd.

Zodra het lesrooster definitief is zal het op de website geplaatst worden.

 

VAKANTIE

Turnen:

Op donderdag 20 juli is de laatste turntraining. Daarna is er eerst 4 weken geen turnen.

Daarna is er voor alle turners training  op:

  • dinsdag 22 en 29 augustus (16:00 -18:30)
  • zaterdag  2 september (16:00 -18:00).

Om een inschatting te kunnen maken of er voldoende deelnemers zijn voor deze trainingen graag van te voren aanmelden via info@jtvleek.nl

Freerunnen:

Op maandag 17 en woensdag 19 juli zijn de laatste lessen freerunning.

Daarna beginnen we weer in de eerste schoolweek, vanaf 4 september.

We wensen iedereen een fijne vakantie en kijken alweer uit naar het volgende sportseizoen!

Goud voor Juan

Onze topturner Juan Scheper werd dit weekend 1e op sprong en 3e op vloer bij de toestelfinale van het Bondskampioenschap. En dat ondanks een flinke koorts, wat een geweldige inzet. Daarnaast ook nog 10e in de meerkamp, echt een top prestatie. We zijn trots op je!

Natuurlijk ook een welverdiend compliment voor onze trainers, wat een mooie afsluiting van een geslaagd wedstrijd seizoen van JTV Leek.

Juan Sscheper tijdens het Bondskampioenschap 1e divisie 2017
Goud voor Juan!

JTV Leek start nieuwe groep voor jonge turners

JTV Leek start vanaf 1 mei met een nieuwe turngroep. Deze groep is bedoeld voor jongens vanaf ca 5,5 jaar die graag willen beginnen met turnen.

Turnen is een stoere sport met veel uitdaging op het gebied van lenigheid, kracht, durf en discipline. Iedereen kent ze wel; de jongens die nooit stilzitten, het liefst de hele dag op de bank springen, aan de rekstok hangen in de speeltuin…. Waarom niet bij een turnvereniging springen op een echte trampoline, salto’s leren en op je handen lopen?

Speciaal voor jongens die zich hierin herkennen en die méér willen start JTV Leek nu met een nieuwe beginnersgroep.

Deze groep zal van start gaan vanaf maandag 1 mei van 16:00 -17:30. De training wordt gegeven in de gymzaal in Oostindie, de Knip 1, 9351 XZ in Leek.

Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u contact opnemen met info@jtvleek.nl of bellen met het secretariaat (06-55798027)

Vakantietrainingen

Het is al weer bijna Pasen, en de meeste kinderen hebben dan ook meivakantie.

Het lesrooster ziet er van 14 t/m 30 april als volgt uit:

Freerunnen/tricking:

De normale lessen gaan niet door op maandag 17 en 24 april.

Op woensdag 26 april is er weer een speciale les freerunnen in de Turnhal!

Deze les is op dezelfde tijd als je normaal ook les hebt (17:00 of 18:00 uur). Ook als je alleen op maandag traint ben je hier van harte welkom; overleg dan even met Max hoe laat je het beste kunt komen.

Turnen:

Op zaterdag 15, 22 en 29 april is er gewoon training.

Op dinsdag 18 en 25 april is er vakantietraining van 16:00 – 18:30 uur. Deze training is bedoeld voor alle turners, ook als je normaal niet op de dinsdag traint. Iedereen van de donderdag en zaterdag is hier ook welkom.

De trainingen van donderdag 20 en donderdag 27 april komen te vervallen.

We wensen iedereen natuurlijk gezellige Paasdagen en een fijne vakantie!

Freerunnen/tricking op maandag gaat door!

De afgelopen weken heeft Ivar van Peer een aantal clinics freerunnen/tricking gegeven op maandagmiddag.

De jongens die hier aan hebben meegedaan waren enorm enthousiast en willen graag doorgaan. Daarom hebben we besloten om de lessen gewoon door te laten lopen tot de zomervakantie.

De groep zit nog niet vol, dus er is nog de mogelijkheid om hier aan mee te doen! Natuurlijk kun je eerst 2 gratis proeflessen volgen; daarna kun je aanmelden via het digitaal inschrijfformulier of door te mailen naarinfo@jtvleek.nl

De lessen zijn op maandag, van 17:30 – 18:30 in de gymzaal Oostindie. Om mee te doen moet je 8 jaar of ouder zijn.

Als je je inschrijft geldt tot de zomervakantie de  normale contributie voor Freerunnen.

Voorjaarsvakantie

Turnen

In de vakantie is er deze keer alleen training op dinsdag 21 februari. Omdat er veel kinderen afwezig zijn gaan de trainingen van zaterdag 19, donderdag 23 en zaterdag 25 februari niet door.

Freerunnen

In de vakantie is er geen freerunnen op maandag 20 en woensdag 22 februari.