Categoriearchief: Nieuws

Voorjaarsvakantie

De freerun lessen (behalve zondag ) in de voorjaarsvakantie komen te vervallen.

De turners hebben een mail ontvangen over de exacte tijden van de training in de voorjaarsvakantie.

Dinsdag 15.30-18.00 uur

Donderdag 10.00-12.30/13.00 of 12.30-15.00 uur

Zaterdag 15.00/16.00-18.00 uur

De vrije freeruntraining op zondag 24 februari gaat wel door.

Prettige vakantie!

1e Wedstrijd in Beilen

De eerste regionale wedstrijd van het District Noord werd op zaterdag 2 februari gehouden in Beilen.

In de 1e wedstrijd was Bram Dijkstra (Instap 19) aan de beurt. Bram turnde netjes naar een mooie 6e plaats. Wout plas zou ook meedoen maar kon helaas niet wegens ziekte.

In wedstrijd 2 turnde Kelvin de Groot (Benjamin 19). Kelvin turnde zijn eerste wedstrijd wat best spannend was. Kelvin werd 4e.

In wedstrijd 3 deed Sylvan Ruiter mee (Instap 18). Sylvan heeft ook mooie oefeningen laten zien en werd 7e.

Op 2 maart turnen deze jongens hun tweede wedstrijd in Hoogeveen.

Mooie resultaten JTV Leek

Op zaterdag 9 februari werd in de nieuwe turnhal in Groningen, de 2e wedstrijd gehouden van het District Noord. De turners hebben mooie oefeningen laten zien en dat zien we aan onderstaande resultaten:
Dennis Bijsterveld (junior 2-8): Goud
Stijn de Haan (junior 1-9): Goud
Sil Land (instap 17): Goud

Julius Benus (pupil 16): Zilver
Dani Land (instap 17): Zilver
Jostein Smit (instap 15): Zilver
Viktor Hogenberg (pupil 15): Zilver

Roan van der Kaap (jeugd 11): Brons
Jarno de Jonge (jeugd 10): Brons

Rick Fitzgerald (junior 1-8): 4e plaats
Kees Sikkema (pupil 16): 5e
Wouter Doddema (junior 1-9): 7e
Jaydee Adjodhia (junior 1-8): 8e
Tijmen Dijkstra (pupil 16): 10e
Joost Wobbes (instap 17): 13e
Jordie Knol (jeugd 10): 17e
Thijs Schuring is ziek en kon helaas niet meedoen.

Een aantal van deze turners stromen door naar de landelijke kwalificatie wedstrijd voor NK in Amsterdam en Hoofddorp. Ook gaan een aantal door naar de Noord-Oost finale in Lemmer en naar de landelijke vierde divisie finale op 11 mei in Waalwijk.
De officiële doorstroming volgt nog. Prachtige resultaten voor JTV Leek, turners en trainers allemaal knap gedaan!

Jeugdsponsor actie poiesz vanaf 11 febr.

JTV Leek vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van JTV Leek  staat dit jaar: Air Track voor turners en freerunners.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van JTV Leek bij de Poiesz supermarkt in Tolbert helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van JTV Leek, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van JTV Leek is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Tolbert. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april 2019 bij Poiesz supermarkten. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

JTV Leek

info@jtvleek.nl

www.jtvleek.nl

Rabobank clubkas campagne

Rabobank Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noordenveld West Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook JTV Leek doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van zaterdag 9 februari tot en met donderdag 28 februari 2019 mogen klanten van Rabobank Noordenveld West Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. JTV Leek ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten

Het is voor JTV Leek belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het aanschaffen van een AirTrack voor turners en freerunners. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan JTV Leek tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noordenveld West Groningen. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwg.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van JTV Leek

Succesvolle dag in joure!

Succesvolle dag voor JTV Leek in Joure!

Vandaag turnden de jongens hun eerste wedstrijd voor het District Noord in Joure.

In de eerste wedstrijd stonden Dennis Bijsterveld, Kees Sikkema, Julius Benus en Tijmen Dijkstra.

Dennis turnde naar een 4e plaats en liet een mooie Tsukahara zien op sprong!

Kees, Julius en Tijmen (pupil 16) turnden een stabiele wedstrijd, Julius mocht het podium beklimmen en werd knap 2e! Kees en Tijmen vielen net buiten het podium. Tijmen werd 4e en Kees 5e, mooie prestatie!

In de tweede wedstrijd mochten Stijn de Haan, Wouter Doddema, Rick Fitzgerald en Jaydee Adjodhia (junior 1-9) aantreden. Ook hier werd een mooie strakke wedstrijd geturnd. Stijn werd 2e en Jaydee 3e. Wouter en Rick werden 5e en 6e, mooi!

In de andere baan turnden Joost Wobbes, Sil Land, Dani Land (instap 17) Jostein Smit (instap 15) en Viktor Hogenberg (pupil 15) hun wedstrijd. Joost en Sil kwamen op het podium. Joost werd 1e en Sil 3e! Dani turnde zijn eerste wedstrijd en behaalde een 13e plaats, knap gedaan.

Jostein en Viktor kregen ook een mooie zilveren en gouden medaille omgehangen. Jostein werd 2e en Viktor 1e. Mooie prestatie!

In de laatste wedstrijd turnden Roan van der Kaap, Thijs Schuring (jeugd 11) voor het eerst in de keuze oefenstof. Ze hebben t goed gedaan, Thijs werd 8e en Roan mocht het goud in ontvangst nemen, 1e plaats!

Jarno de Jonge en Jordie Knol (jeugd 10) turnden in de andere baan. Voor Jordie was het ook de eerste keer in de keuze oefenstof. Hij turnde naar een mooie 12e plek. Jarno stond op het podium met zilver, 2e!

Op naar de tweede plaatsingswedstrijd in Goningen op 9 februari a.s.

Sponsor actie JUMBO Leek

Spaar mee voor onze vereniging!
Van maandag 26 november 2018 tot en met zondag 3 februari 2019 vindt de Jumbo Sponsoractie bij Jumbo Leek Industriepark en Waezenburglaan plaats.

Tien weken lang ontvangen klanten van de Jumbo’s in Leek sponsorvouchers bij besteding van elke € 10,00 aan boodschappen. Een sponsorvoucher is € 0,10 waard.

De sponsorvouchers kunnen worden gedoneerd aan onze vereniging via de actiekast in de winkel of via de Facebookpagina’s van de Jumbo’s in Leek.

Wil je dat onze vereniging een zo hoog mogelijke bijdrage ontvangt? Roep dan zoveel mogelijk familieleden, vrienden, collega’s en buurtgenoten op om mee te sparen!

Bonus!
Naast het verzamelen van sponsorvouchers kunnen wij een bonus verdienen door deel te nemen aan speciale acties. Een van de acties loopt via Facebook.

Op de Facebookpagina’s van de Jumbo’s in Leek worden berichten geplaatst, waarin de contactpersoon van een willekeurige vereniging wordt gevraagd om binnen 10 minuten contact op te nemen.

Zie jij onze vereniging voorbij komen? Laat het ons weten, zodat we samen de bonus van € 100,00 kunnen veroveren!

We like

Help ons mee door de Facebookpagina’s van Jumbo’s in Leek te liken en volgen.

Zie je een berichtje voorbij komen? Laat het direct weten aan:

Marjan Hogenberg via 06-22730117.

Facebook /Jumbo Waezenburg Leek

Facebook /Jumbo Leek Industriepark

 

Meest verkochte loten Grote Clubactie freerunners.

De freerunners hebben ook flink hun best gedaan met de lotenverkoop voor de Grote Clubactie.

De meeste loten zijn verkocht door: Lars v.d. Til (1), Samuel de Vries (2) en Vinn Pera (3). Lars v.d. Til kreeg een mooi freerunshirt aangeboden door de Shunpo Academy van trainer Ivar van Peer. Ook kregen ze alle drie een mooie JTV tas met inhoud. De pet hebben ze al opgezet!