Categoriearchief: Nieuws

Training meivakantie

Turnen:

Zaterdag 28 april:  15.00 – 18.00 uur (turners die normaal om 16.00 uur komen, komen in de vakantie ook om 16.00)

Dinsdag 1 mei: 16.00 – 18.30 uur

Donderdag 3 mei: 15.30 – 18.00 uur, 2e groep vervalt

Zaterdag 5 mei geen turnen

Freerunnen:

Maandag 30 april en woensdag 2 mei vervalt

Zondag 29 april: 10.00 – 12.00 uur

Zondag 6 mei: 10.00 – 12.00 uur

Mixed-Gym:

Maandag 30 april vervalt

 

 

 

Sponsoren voor de wedstrijd

 

Voor de wedstrijd van 26 en 27 mei  die wij in samenwerking met de KNGU organiseren hebben wij onderstaande sponsoren bereid gevonden om iets bij te dragen. Wij bedanken deze sponsoren, mede dankzij hen is het mogelijk om een turnwedstrijd te organiseren.

Wilt u ons ook sponsoren? Neemt u dan contact op via: info@jtvleek.nl

Districtfinale Noord/Oost te Putten

Zaterdag 14 april 2018 stond de districtsfinale Noord/Oost in Putten op het programma.

Jarno de Jonge en Rick Fitzgerald komen uit in jeugd 10. Rick Fitzgerald ging naar huis met goud en Jarno de Jonge behaalde een nette 7e plaats.

Stijn de Haan zat in de 3e wedstrijd en turnt niveau junior 9. Stijn heeft een goede wedstrijd geturnd en werd mooi 5e. De wedstrijddag is goed verlopen voor de JTV Leek turners.

Oproep voor sponsoren

In het weekend van 26 en 27 mei 2018 organiseert JTV Leek i.s.m. de KNGU een landelijke finale bondskampioenschap 4e divisie en een kwalificatie.

Om dit soort evenementen te kunnen realiseren kan de vereniging niet zonder sponsoren. Mede door hen is en blijft het mogelijk om wedstrijden te organiseren.

Draagt u de turnsport een warm hart toe dan kunt u contact opnemen via: info@jtvleek.nl

Sponsorplan: Sponsorplan Turnwedstrijd Heren 2018

Verkiezing vereniging van het jaar!

JTV Leek heeft zich aangemeld voor de Verkiezing Vereniging Van Het Jaar en we kunnen u mededelen dat wij zijn genomineerd voor Vereniging van het jaar! Vanaf 9 april t/m 20 mei 2018 kan iedereen stemmen op Jongens Turnvereniging Leek (JTV Leek) via: www.verenigingvanhetjaar.nl

JTV Leek maakt kans op Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Een productiemaatschappij maakt een professionele promotiefilm om de winnende vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Gemeentewinnaars
In iedere gemeente wint de sport- en de cultuurvereniging met de hoogste score. Deze score is een gewogen gemiddelde van het aantal stemmen (50%) en de waarderingscijfers (50%). Wel zijn er minimaal 50 stemmen nodig om verkozen te kunnen worden tot winnaar van de gemeente.

Provinciewinnaars
Ook in iedere provincie wint de sport- en de cultuurvereniging met de hoogste score. De vakjury bezoekt vervolgens de provinciewinnaars van beide categorieën. Per categorie kiezen zij drie provinciewinnaars die doorgaan naar de landelijke finale in september.

Vakjury
De vakjury bestaat onder andere uit zeilster Marit Bouwmeester, choreograaf Juvat Westendorp, beachvolleyballers Brouwer & Meeuwsen, presentator Erik van der Hoff, hockeyer Robbert Kemperman en zanger Lucas Hamming.

Prijzen voor stemmers
Ook mensen die hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging maken kans op prijzen zoals:
• Overnachting Papendal
• Tickets EK Beachvolleybal
• Kaartjes Lowlands
• Kaartjes Tivoli Vredenburg
• TeamNL kledingpakket

Wij hopen op uw stem!

District finale in Uithuizen

Deze vijf jongens turnden op 7 april 2018 hun district finale in Uithuizen. In de tweede wedstrijd moesten Sil en Sylvan. Sil Land ging met een medaille naar huis en werd 3e, Sylvan Ruiter werd 9e.

In de 3e wedstrijd waren Naud, Tijmen en Joost aan de beurt. Tijmen Dijkstra heeft zich geplaatst voor de landelijke finale in Leek. Vandaag werd hij 6e, Joost Wobbes 10e en Naud Geijsel 20e. Iedereen heeft goed zijn best gedaan!

Sil Land gefeliciteerd met je mooie beker.

Juryleden gevraagd!

Op 8 mei 2018 start in Marum de juryopleiding TH1. Deze opleiding/cursus is gratis. TH1 juryleden hebben we nodig voor niveau 17 t/m 21.

De vereniging is verplicht om juryleden aan te melden voor de wedstrijden. Als wij geen juryleden leveren, kunnen de jongens geen wedstrijden turnen. De vereniging wordt dan uitgesloten van deelname.

Startdatum: 8 mei 2018

Locatie: De Kruisweg Marum, Kruisweg 1, 9363 AA Marum

Docent: Aaldert Bunskoek

Dagen: 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 12 juni en 19 juni 2018

Juryopleidingen zijn gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening.
Opleidingsmateriaal en reglementen worden alleen digitaal verstrekt.

Wij hopen dat wij op korte termijn ouders/verzorgers mogen inschrijven voor deze opleiding. Informatie kunt u vinden via:

https://opleidingen.kngu.nl/opleidingen/804081

Julius en Viktor door naar halve finale NK

Afgelopen weekend vonden er kwalificatiewedstrijden plaats in Winterswijk.

Jostein Smit , Julius Benus turnden zaterdag (24-03) hun kwart finale. Jordie Knol, Viktor Hogenberg en Camiel Vogel waren zondag (25-03) aanwezig.

Jostein werd 13e  en Julius 8e (2e divisie instap). Julius gaat door naar de halve finale in Kampen. Jordie werd 14e en Viktor 9e (3e divisie pupil). Viktor gaat ook door naar de halve finale. Camiel komt uit voor Topsport Noord/JTV Leek (talentendivisie instap) hij turnde zijn kwalificatie en werd 16e.

Turnwedstrijd 26 en 27 mei 2018 in Leek

Wij zijn op zoek naar:

  • Sponsoren
  • Vrijwilligers voor op- en afbouw toestellen, juryassistenten, kassa, catering, vlaggen, tijdswaarneming
  • Cadeautjes voor de loterij

Aanmelden als vrijwilliger of verdere informatie opvragen kan via: info@jtvleek.nl

U bent hierover ook geïnformeerd per mail.