Categoriearchief: Nieuwsbrief

Nieuwsbrief: 4 september 2011

Beste gymmers, turners en ouders,
De vakantie zit er weer op! We hopen dat iedereen een fijne tijd heeft gehad en weer fit en uitgerust aan het nieuwe seizoen begint.
In de week van 5 september beginnen alle lessen weer volgens het normale rooster. Jullie hebben hierover eerder een nieuwsbrief ontvangen, en het rooster staat ook op de website (www.jtvleek.nl).
Ook staan er direkt al weer een aantal nieuwe activiteiten op de kalender, waarover jullie meer kunnen lezen in deze nieuwsbrief.

Lees verder Nieuwsbrief: 4 september 2011

Nieuwsbrief: 17 februari 2011

Beste jongens, geachte ouders,

Omdat het bijna vakantie is wil ik jullie nog even op de hoogte brengen van de plannen in de vakantie en daarna.

Lesrooster vakantie
In de voorjaarsvakantie is er geen gym, en geen turnen op dinsdag en woensdag. Alleen de turntrainingen op zaterdag in de turnhal gaan gewoon door.

Jantje Beton
In de week van 7 t/m 12 maart gaan we weer collecteren voor Jantje Beton. Jantje Beton is een organisatie die tot doel heeft om er voor te zorgen dat kinderen veilig kunnen buitenspelen. Dit past goed bij de doelstellingen van JTV Leek, namelijk met plezier bewegen voor kinderen. De helft van de opbrengst van de collecte komt ten goede aan Jantje Beton, de andere helft is voor de vereniging.
Lees verder Nieuwsbrief: 17 februari 2011

Nieuwsbrief: 26 januari 2011

Beste leden, geachte ouders,

Inmiddels kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde start van het nieuwe jaar met JTV Leek. De nieuwjaarsreceptie was een succes, met veel deelnemers, enthousiaste ouders en lekkere hapjes. Ook de wethouder van de gemeente Leek was aanwezig, zoals u misschien in de krant heeft kunnen lezen.
Tevens werd tijdens de receptie de nieuwe kleding (trainingspakken, t-shirts) gepresenteerd, waardoor de jongens er allemaal heel mooi en sportief uit zagen.
Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor zijn aanwezigheid en inzet, en hopen volgend jaar weer op een grote opkomst.
Lees verder Nieuwsbrief: 26 januari 2011

Nieuwsbrief: 15 december 2010

Beste leden en ouders,

De kerstvakantie staat weer voor de deur!
Daarom willen wij u allereerst, namens bestuur en leiding, een hele fijne vakantie, prettige kerstdagen en een gelukkig en sportief nieuwjaar wensen.

Ook willen we in deze nieuwsbrief alvast informatie geven voor het begin van 2011.

Nieuwjaarsreceptie JTV Leek
Binnenkort ontvangt u van ons een uitnodiging voor de Nieuwjaarsreceptie. Dit is een feestelijke bijeenkomst op 15 januari 2011, van 13.30 tot 15.30 uur, in gymzaal ‘de Tweemaster’ in Leek. Tijdens deze receptie kunnen leden en ouders gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. Opa’s, oma’s en andere geinteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom!
De leden zullen tijdens de receptie een kleine demonstratie geven van wat ze geleerd hebben in de lessen. Daarom hopen we dat de jongens allen aanwezig kunnen zijn. De gymmers mogen hun gewone gymkleding aan (JTV t-shirt indien mogelijk), de turners moeten hun wedstrijdkleding (pakje en flankbroek) dragen.
Lees verder Nieuwsbrief: 15 december 2010

Nieuwsbrief: 30 augustus 2010

Geachte ouders, beste jongens,

Allereerst hoop ik dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad! Wij hebben weer veel zin in het nieuwe sportseizoen, en jullie hopelijk ook.
Inmiddels zijn de gymlessen alweer begonnen, en de jongens van de A en B selectie turnen zijn voor het eerst naar Heerenveen geweest. Zaterdag 4 september zullen ook de turntrainingen in Leek (A,B en C selectie) van start gaan.
Lees verder Nieuwsbrief: 30 augustus 2010

Nieuwsbrief: 1 februari 2010

Geachte ouders, beste jongens,

Flitsende start van 2010
JTV Leek heeft een geweldige start gemaakt in het nieuwe jaar. We zijn begonnen met de GYMextra, met een (nog) kleine maar leuke groep kinderen. Bovendien was er natuurlijk de nieuwjaarsreceptie, die zeer succesvol verlopen is. Er was een grote opkomst, en de sfeer was enorm goed. En natuurlijk hebben de kinderen zich van hun beste kant laten zien met hun sportieve demonstraties! Het bestuur was heel trots om de nieuwe wedstrijdkleding te laten zien en te melden dat JTV Leek toegetreden is tot de KNGU.
Lees verder Nieuwsbrief: 1 februari 2010