Jongensgym en jongensturnen in Leek naar hoger nivo

Met ingang van het nieuwe seizoen is JTV Leek met een aantal nieuwe trainers van start gegaan. De gymlessen worden gegeven door Klaas-Jan de Poel, een gediplomeerde en ervaren docent Lichamelijke Opvoeding. Deze gymlessen, voor jongens vanaf 4 jaar, worden gegeven op woensdagmiddag in de Tweemaster in Leek.
De turntrainingen zullen worden gegeven door Boele de Wind en Lubbert de Jonge. Deze trainers hebben al langere tijd hun sporen verdiend bij K en V Groningen. Dit heeft er tevens toe geleid dat een aantal jongens van deze vereniging bij JTV Leek zullen komen trainen. Deze turntraining zal op zaterdagen in de turnhal van Leek plaatsvinden.
Voor de jongens die ambities koesteren op landelijk niveau is JTV Leek een samenwerking aangegaan met het turncentrum van Sportstad Heerenveen. Dit is het belangrijkste turncentrum van Noord-Nederland, met een prachtige turnhal. Hier worden turners opgeleid die deelnemen aan landelijke en internationale wedstrijden, en in de toekomst tot de top van Nederland zullen gaan behoren.
Lees verder …..