Leekster turnjongens bereiken halve finale Nederlands Kampioenschap

Afgelopen zaterdag werd de 2e kwartfinale turnen voor jongens gehouden. In deze wedstrijd streden de jongens uit de hoogste divisies om een plaats in de halve finales van het Nederlands Kampioenschap. Het Leekster samenwerkingsverband van JTV Leek en Kracht en Vriendschap Groningen was hier vertegenwoordigd met 6 turners. In de Talentendivisie werd gestreden door Gijs Voors, Joachim Scheffer, Anton Banus en Yusuf Hermanides. In de 2e divisie kwamen Jort van der Zanden en Walt Klink uit.
In de 2e divisie was de concurrentie groot, maar wisten Jort van der Zanden (7e plaats) en Walt Klink (8e plaats) goede resultaten te behalen met respectievelijk 99,65 en 97,25 punten.
Lees verder …..

Goud voor Leekster turnjongens

Turners van JTV Leek hebben opnieuw successen behaald bij de regionale en landelijke wedstrijden. De samenwerking met Groningen leverde goud op zowel tijdens de regionale en landelijke turnwedstrijden. De landelijke wedstrijden vonden plaats op zaterdag 2 april. Deze kwartfinales van het Nederlands Kampioenschap Turnen voor jongens vond plaats in Zuidwolde (Drenthe). Het Groningse samenwerkingsverband van JTV Leek en Kracht en Vriendschap Groningen was hier ruim vertegenwoordigd en bleek bovendien zeer succesvol. Binnen dit samenwerkingsverband trainen de jongens t/m ca. 12 jaar gezamenlijk in de turnhal in Leek.
Lees verder …..