JTV Leek start nieuwe groep voor jonge turners

JTV Leek start vanaf 1 mei met een nieuwe turngroep. Deze groep is bedoeld voor jongens vanaf ca 5,5 jaar die graag willen beginnen met turnen.

Turnen is een stoere sport met veel uitdaging op het gebied van lenigheid, kracht, durf en discipline. Iedereen kent ze wel; de jongens die nooit stilzitten, het liefst de hele dag op de bank springen, aan de rekstok hangen in de speeltuin…. Waarom niet bij een turnvereniging springen op een echte trampoline, salto’s leren en op je handen lopen?

Speciaal voor jongens die zich hierin herkennen en die méér willen start JTV Leek nu met een nieuwe beginnersgroep.

Deze groep zal van start gaan vanaf maandag 1 mei van 16:00 -17:30. De training wordt gegeven in de gymzaal in Oostindie, de Knip 1, 9351 XZ in Leek.

Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u contact opnemen met info@jtvleek.nl of bellen met het secretariaat (06-55798027)

Vakantietrainingen

Het is al weer bijna Pasen, en de meeste kinderen hebben dan ook meivakantie.

Het lesrooster ziet er van 14 t/m 30 april als volgt uit:

Freerunnen/tricking:

De normale lessen gaan niet door op maandag 17 en 24 april.

Op woensdag 26 april is er weer een speciale les freerunnen in de Turnhal!

Deze les is op dezelfde tijd als je normaal ook les hebt (17:00 of 18:00 uur). Ook als je alleen op maandag traint ben je hier van harte welkom; overleg dan even met Max hoe laat je het beste kunt komen.

Turnen:

Op zaterdag 15, 22 en 29 april is er gewoon training.

Op dinsdag 18 en 25 april is er vakantietraining van 16:00 – 18:30 uur. Deze training is bedoeld voor alle turners, ook als je normaal niet op de dinsdag traint. Iedereen van de donderdag en zaterdag is hier ook welkom.

De trainingen van donderdag 20 en donderdag 27 april komen te vervallen.

We wensen iedereen natuurlijk gezellige Paasdagen en een fijne vakantie!