Jantje Beton Collecte 5 t/m 10 maart 2018

 

 

Ieder jaar collecteren wij voor Jantje Beton. Misschien heeft u er wel eens van gehoord. Het fonds dat kinderen stimuleert om buiten te spelen.
Ook dit jaar doen we weer mee.
Van 5 maart t/m 10 maart is de collecteweek.

Wij zoeken collectanten om mee te helpen. Van de opbrengst mag de vereniging de helft zelf houden dus het is een leuke en makkelijke manier om geld in te zamelen voor JTV. En het geld kunnen we bijvoorbeeld gebruiken bij de organisatie van de wedstrijd in mei dit jaar.

Het bestuur gaat zelf collecteren op dinsdag 6 maart en donderdag 8 maart. Maar we kunnen natuurlijk nog wat hulp gebruiken!

Wie mee wil lopen kan zich aanmelden via info@jtvleek.nl

Natuurlijk mag je ook op een andere avond gaan collecteren, graag zelfs! Hoe meer straten we kunnen lopen, hoe meer we kunnen ophalen. En spreek bijvoorbeeld met elkaar af om samen te collecteren, wel zo gezellig!