Verkiezing vereniging van het jaar!

JTV Leek heeft zich aangemeld voor de Verkiezing Vereniging Van Het Jaar en we kunnen u mededelen dat wij zijn genomineerd voor Vereniging van het jaar! Vanaf 9 april t/m 20 mei 2018 kan iedereen stemmen op Jongens Turnvereniging Leek (JTV Leek) via: www.verenigingvanhetjaar.nl

JTV Leek maakt kans op Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Een productiemaatschappij maakt een professionele promotiefilm om de winnende vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Gemeentewinnaars
In iedere gemeente wint de sport- en de cultuurvereniging met de hoogste score. Deze score is een gewogen gemiddelde van het aantal stemmen (50%) en de waarderingscijfers (50%). Wel zijn er minimaal 50 stemmen nodig om verkozen te kunnen worden tot winnaar van de gemeente.

Provinciewinnaars
Ook in iedere provincie wint de sport- en de cultuurvereniging met de hoogste score. De vakjury bezoekt vervolgens de provinciewinnaars van beide categorieën. Per categorie kiezen zij drie provinciewinnaars die doorgaan naar de landelijke finale in september.

Vakjury
De vakjury bestaat onder andere uit zeilster Marit Bouwmeester, choreograaf Juvat Westendorp, beachvolleyballers Brouwer & Meeuwsen, presentator Erik van der Hoff, hockeyer Robbert Kemperman en zanger Lucas Hamming.

Prijzen voor stemmers
Ook mensen die hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging maken kans op prijzen zoals:
• Overnachting Papendal
• Tickets EK Beachvolleybal
• Kaartjes Lowlands
• Kaartjes Tivoli Vredenburg
• TeamNL kledingpakket

Wij hopen op uw stem!