Rabobank clubkas campagne

Rabobank Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noordenveld West Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook JTV Leek doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van zaterdag 9 februari tot en met donderdag 28 februari 2019 mogen klanten van Rabobank Noordenveld West Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. JTV Leek ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten

Het is voor JTV Leek belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het aanschaffen van een AirTrack voor turners en freerunners. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan JTV Leek tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noordenveld West Groningen. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwg.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van JTV Leek