Corona update

We zijn blij dat er weer gesport mag worden, maar helaas geldt dit niet voor het binnen sporten, wel mag er buiten gesport worden. Het NOC-NSF meldt het volgende: ” De Nederlandse jeugd mag weer naar de sportclub. Het kabinet heeft ruimte gecreëerd in de maatregelen zodat kinderen en jongeren tot en met 18 jaar vanaf 29 april buiten met elkaar mogen sporten. De leeftijdsgroep 13-18 jaar zal daar bij wel anderhalve meter afstand tot elkaar moeten houden“. 

Hoe dit voor onze vereniging zal uitpakken kunnen wij nu helaas nog niet zeggen. Wij zijn de mogelijkheden aan het bekijken voor het buiten sporten maar dit is ook weer afhankelijk van een aantal factoren (zie ook het bericht van Marieke van der Plas). Wij volgen hierbij het advies op van de KNGU/NOC-NSF. Wij hopen u na 28 april in te kunnen lichten over hoe nu verder. Via onderstaande link komt de KNGU met een boodschap van algemeen directeur Marieke van der Plas:

https://dutchgymnastics.nl/nieuws/boodschap-van-marieke-vd-plas-buiten-sporten-hoe-dan

Vooralsnog geldt de datum t/m 19 mei voor het niet kunnen sporten in de gymzaal en turnhal.

Zodra we het binnen sporten mogen oppakken maken de freerunners de overstap naar de gymzaal in de nieuwe school “Violier”.

Om toch nog lekker bezig te zijn worden de freerunners en turners uitgedaagd om een handstand op een vreemde, mooie plek te maken en een human flag te proberen. Via onze Instagram en Facebook pagina zijn hier foto’s en voorbeelden van te vinden, wij zijn benieuwd!