Algemeen

JTV LEEK

JTV Leek is een jonge vereniging, opgericht op 25 mei 2009. De vereniging is ontstaan uit een initiatief van een aantal ouders van turnjongens uit Leek en omgeving. Onder deze ouders leefde de behoefte aan een vereniging voor hun kinderen waar professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Kwaliteit op sportniveau

Of het nu gaat om een 9-jarige bij zijn eerste les freerunning of een 14-jarige die wil turnen om de top te behalen, ieder kind verdient het beste. Ons streven is om op elk niveau lessen van goede kwaliteit door goed gekwalificeerde trainers te verzorgen. Wij zien het geven van freerun- en turnlessen als een vak, niet als iets wat je ´er bij´ doet. Daarom dragen wij als erkend leerbedrijf ook bij aan de opleiding van toekomstige trainers. Daarnaast staan persoonlijke ontwikkeling en plezier in sport bij ons hoog in het vaandel. Dit willen we bereiken door middel van goede trainingen in combinatie met sociale activiteiten voor alle kinderen gezamenlijk, buiten de lessen om.

Kwaliteit op bestuurlijk niveau

Voor ouders is het van groot belang dat zij hun kinderen toevertrouwen aan een professionele en open organisatie. Wij vinden het belangrijk dat het bestuur van een vereniging luistert naar de wensen van de leden. Een vereniging is er voor de leden en niet andersom. Daarnaast is het van groot belang dat de leden zich betrokken voelen bij de vereniging en zich thuis voelen in de organisatie. Wij willen dit bereiken door een open en eerlijke wederzijdse communicatie, in combinatie met een gezonde portie gezelligheid en een goede onderlinge sfeer.