Freerunning

JTV Leek geeft verschillende lessen Freerunning, op maandag- en woensdagmiddag.

De eerste groep op woensdag is bedoeld voor jongens en meisjes vanaf ca 7 jaar, die op de basisschool zitten en/of beginnen met Freerunning. De tweede groep is voor oudere jongens en meiden vanaf ca 12 jaar. Deze jongens/meiden zitten op de middelbare school en/of zijn meer gevorderde Freerunners.

Op maandag is er een groep voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar en een tweede groep vanaf 12 jaar.  In beide groepen wordt ook speciale aandacht besteedt aan het zgn ‘tricking’,  een speciaal onderdeel van freerunnen.

Omdat er in verschillende niveau’s wordt gewerkt kan iedereen meedoen; van beginner tot gevorderde. Er wordt gebruik gemaakt van trampolines, en er worden allerlei stoere kunsten geoefend over kasten, banken etc. Een echt uitdagende sport voor stoere jongens!

Op zondag is er voor de Freerunners van JTV een vrije training, deze training is voor jongens vanaf 12 jaar. Er wordt dus geen les gegeven. Deze training is voor eigen risico en bij wangedrag zal de persoon in kwestie geweigerd worden.