Sponsors

Elke vereniging heeft sponsors nodig. Bedrijven die zich verbonden voelen met de vereniging en die zij daarom graag financieel willen steunen.

Ook de Jongens Turnvereniging Leek is op zoek naar sponsors! Wij zijn een relatief kleine en jonge vereniging die het jongensturnen in de regio weer op de kaart wil zetten en daarom toegankelijk voor elke vorm van sponsoring. Het bestuur van onze vereniging gaat hierover uiteraard graag met u in gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen met Eva Bennis, (evabennis64@gmail.com) telnr 06-18565703. De volgende mogelijkheden kunnen wij u in ieder geval bieden. Over andere mogelijkheden praten wij graag persoonlijk met u!

Vermelding op onze website:

Naam en logo per jaar                       50 euro

Sponsoring van evenementen: JTV Leek streeft er naar om iedere 2 jaar een landelijke wedstrijd te organiseren. Hierbij zijn diverse mogelijkheden tot sponsoring, variërend van een kleine advertentie in het wedstrijdboekje tot hoofdsponsor van het evenement. Voorafgaand aan de wedstrijd zullen de specifieke mogelijkheden hier vermeld worden.